Traditioneel

De traditionele poolhouses en tuinhuizen hebben een authentieke stijl die bij veel mensen de voorkeur krijgt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende extra opties zoals bijvoorbeeld een luifel, houten vloer, extra raam, dakgoot,...

Poolhouses werden vroeger vooral gebruikt om de zwembadinstallaties op te bergen of als opslagruimte maar tegenwoordig worden poolhouses eerder beschouwd als een volwaardige relaxatieruimte voor wellness en ontspanning. U kan er een ruimte creëren om uw ultieme thuisrelaxatie waar te maken. Maar u kan u ook gasten ontvangen en er gezellig eten en loungen.

Zijn de standaardpakketten voor u geen goede oplossing omdat ze niet passen in uw tuin, de verkeerde afmeting hebben of de indeling niet goed is? Dan is maatwerk de ideale oplossing. Wij maken uw poolhouse of tuinhuis zoals u dit van ons verwacht. Onze maatwerk versterkt het karakter van uw woning en sluit naadloos aan op de reeds aanwezige architectuur. Ons maatwerk wordt bovendien geplaatst door onze eigen plaatsingsdienst. Ons vakkundig team kan uw project tot in de puntjes uitwerken.

Gratis offerte aanvragen

Traditionele Poolhouse
12/12 producten