Over ons

Wij van Buitenconcept en Coppens Buitenconcept bieden u een waaier aan artikelen voor uw huis en tuin, aangepast aan ieder seizoen en ieders budget.

buitenconcept

Met Buitenconcept, de webshop van Coppens Buitenconcept kan u gemakkelijk en snel van thuis uit een poolhouse, tuinhuis, poort of carport bestellen. Een houten poolhouse, tuinhuis of poort bepaalt in grote mate de totale sfeer van uw tuin. Daarom is het van belang te kiezen voor een stijl die perfect in harmonie is met uw woning en tuinarchitectuur. Op Buitenconcept kan je een keuze maken uit ons uitgebreide assortiment voor de ideale aanvulling bij de architectuur van uw huis. Kom gerust eens langs in onze winkel, Coppens Buitenconcept te Nevele (Oost-Vlaanderen), voor uitgebreid advies of om enkele modellen te bezichtigen.

Maatwerk

Naast de vele standaardmodellen kan je ook opteren voor maatwerk. Wij van Coppens Tuincenter zijn al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van tuinhuizen, carports, poolhouses, terassen, poorten en afsluitingen. Wij maken een ontwerp dat perfect bij de architectuur van uw huis en tuin past en zorgen voor de volledige plaatsing.

Gratis offerte

Bij poolhousestore kan je gemakkelijk een volledig gratis offerte bekomen. Aan de hand van een vragenlijst kan je van ons binnen de week al een eerste prijsindicatie bekomen. 

Voor een definitieve offerte wordt er best een afspraak gemaakt, om alles tot in detail te bespreken om zo te komen tot een verfijnde definitieve offerte.

De uitvoering

De plaatsing gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst. We verzorgen niet alleen de plaatsing zelf, ook de voorbereidende werken (betonplaat, vloer) alsook bijkomende afwerking (electriciteit,verlichting, verwarming,...) nemen we voor onze rekening indien nodig.

Barbecueland

Op Barbecueland, de andere webshop van Tuin -& Adviescenter Coppens, kan u terecht om de ideale barbecue te kopen. Vanuit uw luie zetel kan u de mooiste zomer- of winterbarbecues voorbereiden. Barbecueland biedt u daarom de mogelijkheid om het volledige gamma barbecues en toebehoren dat specialist Coppens uit Nevele aanbiedt, thuis geleverd te krijgen. Voor meer informatie kan je altijd terecht op www.barbecueland.be of in onze winkel, Coppens Buitenconcept te Nevele.

Stigastore

Stigastore is de nieuwste webshop van Coppens Buitenconcept. Op deze 24 op 24 webshop kan u uw favoriete tuinmachine bestellen. Op deze nieuwe webshop kan u terecht voor: een grasmaaier, een zitmaaier, een robotmaaier, kettingzaag, ... Bestellingen van meer dan 100 euro worden gratis verzonden.

Stigastore en Coppens Buitenconcept hebben een eigen hersteldienst voor herstellingen en onderhoud van tuinmachines. Aanmelden van een onderhoud of herstelling kan via deze link.

logo

Wij van Coppens Buitenconcept bieden u een waaier aan artikelen voor uw huis en tuin, aangepast aan ieder seizoen en ieders budget. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw tuin een droomtuin wordt waar u graag vertoeft, een beetje vakantie in uw eigen tuin. Ons vakkundig team kan uw project tot in de puntjes afwerken. Bij Coppens Buitenconcept in Nevele kan u terecht voor uw tuinmeubelen, tuinhout, tuindecoratie, tuinverlichting, tuinmachines, tuinmateriaal... 

Het enthousiaste team van Buitenconcept, Barbecueland en Coppens Buitenconcept staat altijd voor u klaar met gespecialiseerd advies. U kan ons uitgebreid gamma komen bezichtigen in de Landegemstraat 5 te Nevele of op www.Buitenconcept.bewww.barbecueland.be of www.coppens.be.

Ons Adres

samenvatting logo's

Coppens Buitenconcept | Barbecueland | Buitenconcept | Stigastore
Landegemstraat 3, 9850 Nevele

Tel. : 09 371 59 22 - Fax : 09 371 89 35
info@coppens.be
info@barbecueland.be
info@buitenconcept.be 

Opgelet voor GPS-systemen:
Tik als kruising Biebuyckstraat

Of volg de pijlen richting Coppens Buitenconcept

Grotere kaart weergeven

voorgevel winkel

Maatwerk Sint Martens Latem schets Maatwerk sint martens Latem
Maatwerk Poolhouse Adegem Schets Maatwerk Poolhouse Adegem
Maatwerk Carport Laarne Schets Maatwerk Carport Laarne

Maatwerk Poort Boogvorm Schets

Maatwerk Poort Boogvorm
Carport maatwerk adegem Maatwerk Videotelefonie
Tack Zaffiro Tuinhuis Tack Wit