Maatwerk

Vaak zijn de standaardpakketten die aangeboden worden niet altijd passend in uw tuin. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor de materiaalkeuze, de indeling of de afwerking.

Daarom kan u ook steeds beroep doen op maatwerk. Wij maken uw poolhouse, poort, terras, tuinhuis, carport of berging zoals u dit van ons verwacht. 

Wenst u meer informatie of bent u geïntereseerd in maatwerk? Vraag dan een offerte aan via onderstaande knop.

Gratis Offerte aanvragen

Hoe begint het?

Waarschijnlijk heeft u al enkele ideeën over hoe uw droom houtconstructie er gaat uitzien. Zoniet kan u al heel wat inspiratie opdoen aan de hand van de foto's van onze eerdere realisaties. Na een eerste vrijblijvend gesprek kunnen we ons al een idee maken van uw visie, vervolgens wordt een schets gemaakt die al een duidelijke indruk geeft van hoe het ontwerp er zal uitzien in verhouding met uw huis en tuin.

Het ontwerp

Met een eenvoudige grondplan kunnen we aan de slag. We overlopen samen met u hoe de opbouw er dient uit te zien: waar komt de poolhouse, poort of carport, welke wanden dienen dichtgemaakt worden, waar voorziet u een raam, neemt u een draaideur of een schuifdeur,... u zegt het maar. Wenst u een realitische situatieschets, dan is het aangewezen dat we eerst bij u ter plaatse langskomen.

Welke materialen gebruiken?

U beslist zelf hoe uw houtconstructie er zal uitzien. Voor de dakbedekking van een poolhouse kiest u bijvoorbeeld voor metaalplaat met isolatie of EPDM rubberafdichting. Ook de houtkeuze kan u zelf bepalen: padouk, ceder, thermowood, grenen,... stuk voor stuk zijn het duurzame materialen.

Wat gaat het kosten?

U kan een volledig gratis offerte bekomen. Kom bij voorkeur langs in onze winkel, dan kunnen we samen met u aan de hand van een vragenlijst een eerste prijsindicatie bekomen. Voor een definitieve offerte wordt er best een afspraak gemaakt, om alles tot in detail te bespreken om zo te komen tot een verfijnde definitieve offerte.

Uitvoering en plaatsing

De uitvoering en plaatsing van uw houtconstructie gebeurt door onze eigen plaatsingsdienst. Ons vakkundig team zit al jaren in het vak en kan uw project tot in de puntjes afwerken.

Naast de basisconstructie verzorgen we ook de verdere afwerking: binnenafwerking, sanitair, elektriciteit, verwarming, tot de aankleding met meubilair.

Zo realiseren we voor u uw ideale droom voor uw tuin.

GratisOfferte

Maatwerk Sint Martens Latem schets Maatwerk sint martens Latem
Maatwerk Carport Laarne Schets Maatwerk Carport Laarne
Maatwerk Poolhouse Adegem Schets Maatwerk Poolhouse Adegem
Maatwerk Poort Boogvorm Schets  Maatwerk Poort Boogvorm

Ook de automatisatie van uw poortenvideo telefonie en verlichting kunnen desgewenst door ons voorzien worden.

Image00005

Gratis Offerte

Poolhouse met doorzichtige wanden Poolhouse
Schets MAATWERK PADOUK POORT MET BIJPASSENDE AFSLUITING